Belépés

Körmös szemmel

Sérült lábköröm és kezelése

Meglepően gyakori probléma a lábköröm sérülése, mely megfelelő kezelés nélkül maradandó körömhiányt okozhat. A „csúnya” és hiányos lábköröm nem feltétlenül igénytelenség vagy ápolatlanság jele, hanem általában valamilyen fizikai sérülés, betegség vagy rosszul megválasztott kezelés eredménye. Előítéletek és ítélkezés helyett megoldáskeresést javaslunk mindenkinek. A témáról Pap Izabella Anikó pedikűrmester és -szakoktató segítségével összeszedtük, mit érdemes tudni.

Olvasóink értékelése:  / 7

Mennyi idő alatt készül el egy szett köröm?

 

 

Leginkább kezdő körmösök keserednek el a “szintidejükön", és rendszeresen visszatérő téma, hogy mi számít reális időtartamnak. Gáspár-Köbli Kriszta blogjában találtunk egy olyan összefoglalót, ami segít abban, hogy képben legyél!

Olvasóink értékelése:  / 5

Tévhitek a „körmös” szakmáról...

Körmös leszek! – ez a gondolat nagyon sok emberben merült fel az elmúlt években, és sokan a képesítés megszerzése után mégsem tudtak megmaradni a szakmában, vagy évek múltával sincs még megélhetést biztosító vendégkörük. Ezért amikor felmerül az ötlet: „Körmös leszek!”, rögtön gondolkodjunk el azon: De hogyan? Kéz- és lábápoló, műkörömépítő szakemberként, mesterként és szakoktatóként másfél évtized alatt gyűjtött tapasztalatát osztja meg olvasóinkkal Mikó Krisztina.

Olvasóink értékelése:  / 54

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák