Belépés

Original&Mineral – O&M

Értékelés:
(3 szavazat)

 

 

 


Az O&M márkát egy angol-ausztrál házaspár, Jose Bryce Smith és fodrász férje, Alan alapította a kétezres évek elején.

”Alannél allergiás reakciót váltott ki az ammónia, amelyet általánosan alkalmaznak a festés során a hajszerkezet megnyitására. Kétségtelen, hogy az ammónia nagyon hatékony összetevő, de sok fodrásznak és vendégnek allergiás tüneteket okozhat. Azért, hogy ne kelljen feladnia a hivatását, találnunk kellett egy alternatív megoldást. Londoni tartózkodásunk alatt Alan ammóniamentes festékekkel dolgozott, majd mikor a kétezres évek elején visszaköltöztünk Sydney-be, Ausztráliába, úgy döntöttünk, hogy továbbra is alacsony vegyszertartalmú termékekkel szeretnénk az új üzletünkben, az Atlantis Hairben dolgozni. Abban az időben szalonunkat ez nagyon különlegessé tette, és egyben elindított egy új trendet is. Wayne Lewis volt a technikai munkák vezetője, és nagyon sok fodrász ismerősünk kért tőle tanácsot, kérték, hogy ossza meg a tapasztalatait. Ekkor született az Original&Mineral hajfesték márka ötlete.”

 

EREDETI ÖTLETEK

”Olyan termékeket szerettünk volna előállítani, amely természetes összetevőket tartalmaznak, mégis csodás színeket lehet velük festeni és bár a vegyészek akkoriban azt mondták, ezt nem lehet alacsony vegyszer tartalmú anyagokkal megoldani, tíz évvel az első kísérletek után megszületett az ammónia, PPD és rezorcin mentes festékcsalád, az O&M  Mineral.CCT. Létrehoztunk egy hajfesték márkát, ami ötvözi a luxust a természetes, alacsony vegyszer tartalmú anyagokkal, amely  divatos is és egyben a technológiai megoldásokban is élen jár.

Az O&M egy kis szalon saját hajfesték márkájából egy komplett festék, ápoló és styling termékcsaláddá nőtte ki magát. Mára már a világ számos országában elérhetőek a termékeink és miközben az O&M utat talál magának a világban, soha nem fogjuk szem elől téveszteni a legfontosabb értékünket: azokat a szalonokat és fodrászokat, akik hisznek bennünk és velünk együtt utaznak ezen az érdekes és hosszú úton.”

Jose Bryce Smith társalapító

 

Kiemelt termékek:

Project Sukuroi, Golden Smoothing Balm  - Arany Hajsimító Balzsam, 100g

Atonic, Thickening Spritz . Hajtőemelő, Tömegnövelő Spray, 50ml


 Kereskedelmi infó:

Csak induló készletben vásárolható, a teljes választék 3-3db lakossági és 1db szalon terméket tartalmaz. A 2017-es év közepén jelentek meg Magyarországon a festékek, színezők, szőkítőporok is!

Márkát képviselő oktató/bemutató szakemberek: Papp Tamás, Bánhegyi Zsolt.

További információk

 • Képviselet:

  1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 5.

  Tel.: +36-1-329-4298, +36-1-329-4060

  Kereskedelmi képviselő és szalon konzulens:

  Papp Tamás - 30/638-3999, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 • Mióta van a magyar piacon?: 2016.
 • Származási ország: Ausztrália
Megjelent: 21330 alkalommal Utoljára frissítve: 2019. március 11., hétfő 10:51
Tovább a kategóriában: fitoC fodrászat »

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / 2019-ben nem lesz Szabolcs Kupa!
  A közösségi oldalakon terjed a hír, hogy 2019-ben nem rendezik meg a nagy sikerű Szabolcs...
Körmös szemmel / Tévhitek a „körmös” szakmáról...
Körmös leszek! – ez a gondolat nagyon sok emberben merült fel az elmúlt években, és sokan a...
Szépipari hírek: Felhívás / Év Szalonja 2017. jelöltek
2017-ben is keressük az Év Szalonját! Azt a szépészeti szolgáltatásokat nyújtó üzleti...