Belépés

Sassoon Academy- AW13 Kollekció

 

The Dandies

 

Képgaléria:

 

 

 

 

A Sasson Academy ebben a szezonban, az AW13 kollekciójával ezt a lenyűgöző férfi elitet kelti újra életre, három különböző változatban.

The Dandies:

 

 

 

 

Jocky Club, melyet a Jockey Club de Paris inspirált, és amely a századfordulón Párizs krémjének a központi találkozóhelye volt. A klasszikus gentleman a hangsúlyt a ragyogó fényre és formára helyezte, mindezt ón és sötétkék színekkel kiemelve, a háttér hollófekete vagy barna színével ellentétben.

 

 

 

 
A Roustabout, azaz a Munkás, mely a nagy amerikai gazdasági világválság idején, Montana és Észak-Dakota olajmezőin máról holnapra élő munkások viseletét eleveníti fel. Textúrált, hosszú, matt, színeiben a világoskék, fekete, szőke és jég kék jellemzi.

 

 

 

 

 


 

A Suedehead, azaz a Bőrfejű, a ’70-es évek szubkultúrájának modern értelmezése, a Mod, a skinhead, a reggae és a ska keveréke, egyedi angol munkásosztály stílusban kivitelezve. Borotvált területek, egyenetlen határvonalak, rövidre vágott részek a fejtetőn, kontrasztos, egymással ellentétben álló tónusok, azaz ezüst a fekete, illetve narancs a vérvörös ellenpontjaként.

 

 

 

 

 

A Dandies magán viseli a hagyományos úri fodrászat konvenciót, melyet átjár a mai energia, lendület egy modern kétnemű stílust alkotva, azaz a férfias vágási stílusok megjelennek a női vonalon.

 


 

 Ez a Sassoon. Ez a Hair Design.

Haj: Mark Hayes és az International Creative Team

Szín: Peter Dawson és az International Color csapat

Smink: Daniel Koleric

Fotós: Colin Roy

Styling: Lucie Perrier

 

 

A Sassoon Academy világszerte ismert filozófiája és továbbképzései, neves Akadémiákon, oktató Dvd-éken és könyvek formájában egyaránt elérhetők az érdeklődők számára, melyek mind úgy vannak felépítve és kivitelezve, hogy megfeleljenek a mai modern elvárásoknak. Lényegre törően, előretekintve adják át a szenvedély és az elkötelezettség érzését, kiváló szakmai tartalommal párosítva. A cél, hogy megosszák a tudást, a hallgatók igazi szakmai ismeretekre tegyenek szert és elsajátítsanak egy kis darabot a Sassoon által teremtett kultúrából.

Ha többet szeretne megtudni látogasson el a www.sassoon.com oldalra  vagy kövesse őket a Facebook-on: facebook.com / SassoonAcademy, Twitter: @ SassoonAcademy vagy Instagram @ SassoonAcademyOfficial

 szöveg: Piskátorisz Anett
Olvasóink értékelése:  / 1
ElégtelenKitűnő 

You have no rights to post comments

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Trend / Dimenzió – Nagy Bozsoky Judit kollekciója
Nagy Bozsoky Judit több mint 20 éve dolgozik fodrászként, több nemzetközi fodrászmárka...
Trend / JEJEUNE by Sassoon Academy
A Sassoon Academy legújabb kollekciójában a 70-es évek brutális kompromisszummentessége...
Trend / Sassoon Academy: The Group
1951: a kívülállónak számító író, J.D Salinger megírja a Zabhegyezőt, amelyben a...