Belépés

3 nap a szépségről: BEAUTY & Style 2019.

 

Idén október 18–20. között másodszor kerül megrendezésre hazánk legnagyobb szépségipari rendezvénye, a BEAUTY & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás, amelyen a szakma három nagy területe (kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolás) mutatja be innovációit, a legújabb szépségtrendeket és a legjobb termékeket a szakembereknek és a nagyközönségnek egyaránt.

 

Az évente megrendezésre kerülő 3 napos szépségkiállítás gazdag programsorozata az inspirációra és az információgyűjtésre épül. A Hungexpo tágas kiállítói terében számos neves kiállító színes választékot kínál a szépségápolás három területéről. Testközelből, szakemberek tanácsadása mellett ismerhetjük meg a kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolás szolgáltatásait, kezelési eljárásait és termékeit.

A rendezvényen látványos szakmai show-k és bemutatók keretében az érdeklődők tájékozódhatnak a legújabb kozmetikai, smink-, frizura- és körömdíszítő trendekről. Többek között az esemény szakmai nagykövetei, Sebestyén Ágnes műkörömépítő szakoktató, nemzetközi nailart oktató és Pohorelli Betti makeup artist a jelenlévőknek betekintést nyújtanak a munkájukba, szakmai trükkjeikbe.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) Kézműves Tagozata, mint a kiállítás szakmai partnere magas színvonalú előadásokkal készül a szakma és a nagyközönség részére is, téma lesz például az öregedő bőrök elekrokozmetikai készülékekkel történő kezelése, az innovatív hatóanyagok használata, a francia manikűr anyagai és azok a kéz- és lábbőrre gyakorolt hatásai, a szalonkörmök töltési lehetőségei csiszológép használatával, a körömbetegségek legújabb kezelési terápiáinak ismertetése, a szempilla építése vagy a kozmetikában használt fényterápiás újdonságok bemutatása. Mindezek mellett a szakemberek további hasznos tippeket szerezhetnek a szalonok mindennapi munkáját segítő folyamatok digitalizálásához, a reklamációk kezeléséhez, a felelősségbiztosítással kapcsolatban, az új kozmetikai eljárásokat belengő hiteket és tévhiteket illetően.

A kiállításon több mint 40 versenyszámban lehet versenyezni országos bajnokságokon, tanulók, haladóbb szakmai tapasztalattal rendelkezők és szakiskolai csoportok egyaránt összemérhetik szaktudásukat a márkafüggetlen, nívós zsűri előtt. Október 19-én és 20-án a III. Országos Kozmetikai Masszázsverseny és a 61. Magyar Fodrász és Kozmetikus Bajnokság mellett idén először több kategóriában Nemzetközi Pillás Kupa kerül megrendezésre, valamint kéz- és lábápolási kategóriákban is lesznek megmérettetések. A versenyeken való részvétel nemcsak egy bemutatkozási lehetőséget nyújt, hanem a nyerteseknek további kihívásokat tartogat, szakmai továbbképzést és értékes szponzori nyereményeket ad. Például a műkörömépítő verseny profi kategória győztesének és modelljének a BKIK biztosítja a kijutását a londoni Nailympiára! A versenyzés magas szakmai színvonalát a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata garantálja.

Szépségipari szakemberek regisztráció ellenében ingyenesen látogathatják a kiállítást!

 

Bővebb információk a programokról, versenyekről, szakmai regisztrációról a www.beautyandstyle.hu oldalon, a facebook.com/beautyandstylekiallitas vagy az instagram.com/beauty_and_style_kiallitas oldalon.

Találkozzunk 2019. október 18–20-án, a BEAUTY & Style Kiállításon!


Szakmai támogatók:

 

Forrás: Hungexpo

Máskor is szívesen olvasnál ilyen témáról nálunk?
Akkor nyomj egy like-ot és oszd meg a linket!
Köszönjük! :)

Olvasóink értékelése:  / 1
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / I. SkillsHungary Nemzeti Döntő
2014. március 5-én került megrendezésre a EuroSkills és a WorldSkills nemzetközi szakmai...
Szépipari hírek / 2019-ben nem lesz Szabolcs Kupa!
  A közösségi oldalakon terjed a hír, hogy 2019-ben nem rendezik meg a nagy sikerű Szabolcs...
Szépipari hírek / Lábápoló szakmai nap a BKIK-ban
  2019. március 04-én, hétfőn a BKIK Kézműipari Tagozat XVII. Egészségügyi Szolgáltató...