Belépés

Szépipari hírek: Interjú

Írásban rögzített beszélgetések szépségipari aktualitásokról, érdekességekről, emberi és szakmai történetekről...

 

 

Sminktetováló konferencia, termékfejlesztések és folyamatos fejlődési lehetőség!

2018-ban, a Henriëtte Faroche erdeigyümölcsös antioxidáns szettjével ismét a Helanor Pro Kft. győzött a remeka.hu által szervezett Év Újdonsága versenyen, melyen a professzionális felhasználásra szánt, magyar piacon elérhető újdonságok mérettetik meg magukat. Császár Zsuzsanna, a győztes forgalmazó cég tulajdonosa idei fejlesztéseikről és újdonságaikról adott interjút nekünk.

 

Olvasóink értékelése:  / 23

Molnár Joli már netes videóban is oktat!

„Aki egyedül dolgozik, néha kicsit belekövülhet a munkába.” Ennek online gyógyszereként már elindult egy innovatív program. Molnár Joli Buzássy István és Hajas László mellett kezdte a szakmát, majd saját üzletet nyitott. Az Alfaparf Milano oktatófodrászaként az egész országban tart workshopokat, és képzései a kezdetektől teltházasak a Hair-Line Oktatóstúdióban. Közel negyven éves szakmai és előadói tapasztalatát 2019-től online is megosztja. A www.molnarjoli.com oldalon interneten elérhető fodrászvideókban szakmai fogásokat oszt meg ingyen, de készülnek különleges térítéses tartalmak is. Erről az új projektről beszélgettünk.

 

Olvasóink értékelése:  / 1

Szakmázás Linhart Rita kozmetikussal a nemzetközi Skills versenyekről

 

Milyen a szépségszakmák megítélése és felosztása nemzetközi és hazai viszonylatban? Milyen a kozmetikus szakma helyzete és jövője itthon? A 2018-ban Budapesten megrendezett Euroskills nemzetközi verseny kapcsán felmerült kérdéseimre Linhart Rita kozmetikus, a ZSZC Keszthelyi Asbóth Sándor Szakgimnáziumának gyakorlatioktatás-vezetője, az EuroSkills Budapest 2018. verseny kozmetikai szakértője és lebonyolításának felelőse adott választ.

 

 

 

Olvasóink értékelése:  / 2

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek: Interjú / Állandó készenlétben: Szabó Imre
„1960-ban végeztem, azóta dolgozom fodrászként. Hihetetlen, nem?” – Hangzik a válasz...
Szépipari hírek: Interjú / Sorsok és végzetek
Sorsok és végzetek Szenvedélyes, bátor és mindig mer újat álmodni – Szabados Iréne...
Szépipari hírek: Interjú / Molnár Joli már netes videóban is oktat!
„Aki egyedül dolgozik, néha kicsit belekövülhet a munkába.” Ennek online gyógyszereként...