Belépés

International Hair Style Fashion Show

International Hair Style Fashion Show2012. október 27-én, a Dürer rendezvényházban adott ízelítőt vágástechnikáiból a nemzetközi professzionális stylist trainer, Edo Bianchi, aki mellett a HairService akkori művészeti csapata, Berendi Györgyi és Berendi László kreatív show-ja, Crisan Carlo hajtetováló bemutatója, Kovács R. Ádám férfi hajvágástrendjei és Pápai Gábor és Batki Péter női frizuratrendjei és a milánói és londoni fodrászati élmények is bemutatásra kerültek az International Hair Style Fashion Show-n.


A rendezvényen a hajvágás, a színek, a stílus és a divat kerültek reflektorfénybe.A közönséget elsőként EDO BIANCHI nemzetközi bemutató fodrász és stylist köszöntötte, aki az olasz hajdivat trendek meghatározó alakja. A magyar közönségnek nemzetközi sikereket elért vágástechnikáit és az általuk készíthető, a szalonokban is nagy sikert arató hordható frizuráit mutatta be.Látványos show-val, kreatív feltűzésekkel és hosszú hajviseletekkel készült BERENDI GYÖRGYI és BERENDI LÁSZLÓ közös produkciójukban.Férfi, és mint kiderült, nem csak férfi hajviseleteket mutatott be CRISAN CARLO hajtetoválás bemutatóján, ahol a látványos nonfiguratív és ábrás alakzatok nem csak vagány fiúkon, hanem üzletasszonyok hosszú tincsek alá rejtve díszítik a bevállalós vendégeket.

KOVÁCS R. ÁDÁM a precízen vágott férfifrizurákkal készült, miközben a versenyhajvágás-szárítás titkaiba is beavatta a közönséget.
A női frizuratrendekről és azok elkészítéséről szólt BATKI PÉTER és PÁPAI GÁBOR bemutató és oktatófodrászok előadása, melynek során Pápai Gábor bemutatta a milánói világbajnokságon csapatban 5. helyezést elért modelljét is.Képgaléria:
A színes-látványos szakmai est nem ért véget a bemutatók sorával, a résztvevők között ajándékokat sorsoltak ki, majd vásárlási és modellfotózási lehetőség is várt a jelenlévő fodrászokra. Aki komolyan vette a tanulást, az részt vehetett Edo Bianchi budapesti hajvágó tanfolyamán is.
Szöveg és fotó: remeka.hu

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

You have no rights to post comments

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / OMC HAIRWORLD 2012 Eredményei
Az OMC HAIRWORLD 2012 – The Hair Olimpics versenyének  eredménylistája, kategóriánként az...
Rendezvénytudósítás / 25. Beauty Forum Hungary - kiállítói körkép 2016.
  2016. november 5-6-án a szépészet piaci szereplői a Millenárison találkozhattak az évente...
Rendezvénytudósítás / Kossuth Kupa - Fodrász-Kozmetikus Tanulóverseny - 2014.
Az iskola névadójáról elnevezett versenyt először 5 évvel ezelőtt, 2009-ben, az iskola...