Belépés

Rendezvénytudósítás

Aktuális fodrászati, kéz- és lábápolói, kozmetikai, műkörömépítői és divat rendezvények és versenyek beszámolója olvasható ebben a rovatban.

 

 

BIOLA ünnepi szakmai konferencia 2017.

2017. május 13-án, a Benczúr Hotel nagytermében tartotta ünnepi szakmai konferenciáját a BIOLA Biokozmetikai Kft. A kozmetikai újdonságokkal, szakmai információkkal és bemutatókkal tarkított egész napos rendezvényt több száz szakember kísérte figyelemmel.

 

Olvasóink értékelése:  / 3

Szakma Sztár Fesztivál 2017.

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) 2017-ben tizedik alkalommal rendezte meg a Szakma Sztár Fesztivált a Hungexpo területén április 24-26 között. Ennek keretében a nappali tagozaton végzős tanulók számára negyven szakmában tartották meg a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt (SZKTV) és az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyt (OSZTV), melyek országos döntője a Hungexpo G és F pavilonjában került megrendezésre.

 

Olvasóink értékelése:  / 1

NAILS FASHION BEAUTY DAY by Belvárosi Creative Stúdió

A körömipar fejlődése és a Belvárosi Creative Stúdió 30 éves működésének tapasztalata keltette életre a Nails Fashion Beauty Day szépségipari rendezvényt a budapesti Boscolo Hotelben, 2017. április 22-én. A cég megújult csapata a CND amerikai márka első magyarországi forgalmazójaként mert nagyot álmodni, és követve a mai szépségipari események nyugati és amerikai  trendjét, Magyarországon is valóra váltotta az álmot Ruby Mariann tulajdonos vezetésével és Dányi András rendezésében.

 

Olvasóink értékelése:  / 2

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / I. Tisza Kálmán Kupa - Orosháza
2011. október 30-án Orosházán, a pénzdíjazásos országos fodrászversenyen mutathatták meg...
Rendezvénytudósítás / Fodrásztábor 2014.
Cseh István mesterfodrász ötlete alapján a válogatott dél-alföldi frissen végzett gyakorló...
Rendezvénytudósítás / Jótékonysági hajvágás
Az idei esztendő sem zárult jótékonysági megmozdulások nélkül. Rengeteg szervezet rendezett...