Belépés

Tudást nyújtunk: Ilcsi OKJ képzés

Hirdetés

 

Elismert szakemberek és világversenyt nyert oktatók segítségével 14 hónap alatt OKJ képzésen elsajátítható a tudás, mellyel kozmetikusként komplett natúr- és biokozmetikai szolgáltatás nyújtható az arra igényes vendégeknek. Megmutatjuk, kik képzik ebben az iskolában a kozmetikusokat!


Figyelem, 2017. november végéig még lehet jelentkezni az aktuális tanfolyamra! Bővebben ITT!

 

OKTATÓK ÉS ELŐADÓK

 

DOÓR ZSUZSA KOZMETIKUSMESTER, SMINKMESTER

Kreatív szempontból közelít a szakmához, rendszeresen segédkezett szépségápolással foglalkozó magazinoknak. Dolgozott a Nők Lapjának az átváltoztató tanfolyamán, a Szépvilág, a Szépítész és a Beauty újságoknak. Külföldi és hazai versenyeken ért el eredményeket részvételével, valamint zsűritagként is.

Smink továbbképzéssel foglalkozik az Ilcsinél.

 

 

 

KIS-SZÖLGYÉMI ILDIKÓ MESTERKOZMETIKUS

50 éve oktatja a bőrápolás különböző ágait (kozmetika, elektrokozmetika, smink). Az évek alatt, gyakorlati tapasztalatra is tett szert a szakmában nem csak oktatóként. Tanulmányai során szakmai és oktatói végzettséget szerzett, majd később e témákban elismerésekhez jutatta a szakma tagjait, mint zsűri és bizottsági tag. Kozmetikus Gyakorlati Szintvizsga Bizottság Elnöki Névjegyzékének, a Magyar Fodrász és Kozmetikus Egyesület szakbizottságának és az állami Szakmunkás Vizsgabizottság tagja.

 

 

MORVAI ANDREA KOZMETIKUSMESTER

Kozmetikusmester, oktató-kozmetikus. 2001-ben, felnőttként kezdte a kozmetikus szakmát. Budapesten, a Rouge szépségszalonban, a kiemelt referenciakozmetikában dolgozik, a ll. Kerületben. 2012 óta Ilcsi oktató-kozmetikus. Tanít az üzletben is, a tanítványai minden évben részt vesznek tanulmányi versenyen, ahol első helyezést érnek el. Sminktetoválással, epilálással, testkezelésekkel, mezoterápiával, 3D szempillaépítéssel, fülbelövéssel is foglalkozik.

 

 

 

ZVARA ÉVA SZEMPILLA STYLIST

Tanulmányait gyakorlati oktató, kozmetikus, szempilla stylist és sminkes témában szerezte. Kiemelkedő eredményeket ért el versenyeken a szempilla építés terén. Korábban a LIA iskola gyakorlati oktatója volt. Jelenleg Kozmetikus és Szempilla Stylist a Kövirózsa Kozmetikában (Kiemelt Ilcsi Referenciakozmetika)

 

 

 

TÓTH GÁBOR OKLEVELES ÉLELMISZERIPARI MÉRNÖK ÉS TÁPLÁLKOZÁSKUTATÓ, ÉTREND-TANÁCSADÓ

Okleveles élelmiszeripari mérnök és táplálkozáskutató, szakterülete a táplálkozás- és élelmiszertudomány. Országszerte tartott előadásokat különböző egészségvédelmi, életmód-központú témákról, hangsúlyt helyezve a prevencióra, az egyéni szokásokra, személyes felelősségünkre. Fő célkitűzése az egészségtudatosság szemléletmódjának elmélyítése. A helyi kábeltévéknek és rádióadóknak is szolgál segítséggel.

 

 

WOLFGANG KÖBEL FITOTEREPEUTA, TERMÉSZETGYÓGYÁSZ

Fitoterapeuta, lelkész, az Alapelv természetgyógyászati rendelő vezetője. Kilencvenes évek második fele óta országszerte előadásokat, előadás-sorozatokat tart az egészséges életmódról, a természetes gyógymódokról. Alternatív hormonterápiával, alternatív daganatterápiával foglalkozik. Vegetáriánus és ezen étkezési mód jótékony hatásaival ismerteti meg az érdeklődőket.

 

Forrás: Ilcsi Natural Skincare

Olvasóink értékelése:  / 1
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / SZKTV, OSZTV és a III. SkillsHungary döntője a IX. Szakma Sztár Fesztiválon
2016. április 18-20. között a Hungexpo Vásárközpontban rendezték meg a Magyar Kereskedelmi...
Interjú / Mesterkérdések - 2. rész
Mesterkérdések - 2. rész Mit jelent a gyakorlatban az akkreditáció? Mire gondoljon/gondolhat...
Rendezvénytudósítás / 25. Beauty Forum Hungary - kiállítói körkép 2016.
  2016. november 5-6-án a szépészet piaci szereplői a Millenárison találkozhattak az évente...