Belépés

Schwarzkopf Professional: digitális technológiával a személyre szabott hajápolásért

 

Az infravörös hajdiagnosztikától a kiterjesztett valóságú hajszín konzultáción át egészen az egyéni igény szerinti hajápoló termékek ajánlásáig: a Henkel Beauty Care bemutatta a Schwarzkopf Professional SalonLab™-ot. Ez a digitális eszközrendszer a hajápolást élményszinten az egyénhez igazítja, és segítségével a fodrászszalonok a digitális korba léphetnek. A SalonLab™ az idei CES® 2018 innovációs díjai közül kettőt is elnyert, a kiváló termékdesign és az új fogyasztói technológia kategóriában is kiemelték. 2018 januárjában mutatják be a CES® Las Vegas rendezvényen.

 

SalonLab™ digitális ökorendszer felméri a haj állapotát hajtőtől hajvégig, a hajat molekuláris szinten elemzi, a tanácsadási folyamathoz adat alapú segítséget nyújt, továbbá teljesen egyénre szabott hajápoló terméket gyárt le a szalonban. Mostanáig a fodrászoknak nem volt lehetőségük a haj belső tulajdonságainak és természetes natúr színének elemzésére, hogy megismerjék a vendégek hajtípusainak egyedi minőségét. A SalonLab™-ot a Henkel Beauty Care tudósai és hajspecialistái fejlesztették, több mint 120 évnyi hajápolási tapasztalat, kutatás és vendég visszajelzés alapján állították össze a saját algoritmusokat. Az ötletet és a technológiát egy vezető technológiai vállalat, az iconmobile segítségével sikerült életre kelteni.

Az új SalonLab™ ökorendszer két eszközből áll, a SalonLab Analyzer elemző és a SalonLab Customizer készülékből, a SalonLab Consultant Applikáció támogatásával.

 

„A Henkelnél az innováció a génjeinkben van, és stratégiánk elengedhetetlen részét képezi a digitális technológia lehetőségeinek átfogó használata üzleti tevékenységeinkben. A SalonLab™ segítségével újra álmodjuk a hajápolást egy teljesen egyénre szabott megoldással, amelyet a csatlakoztatott eszközök holisztikus megközelítése tesz lehetővé” – mondta Marie-Eve Schroeder, a Henkel Beauty Care Marketingvezetője.

A SalonLab™ 2018-ban kerül bevezetésre az USA és Európa egyes Schwarzkopf Professional fodrász szalonjaiban. Magyarországon 2018 őszétől lesz előre láthatóan elérhető.

 

Forrás: Henkel
Olvasóink értékelése:  / 1
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / Magyar győzelem a nemzetközi fodrászversenyen
A Wella Professionals immár tizenegyedik alkalommal rendezte meg a Nemzetközi TrendVision Award...
Interjú / Mesterkérdések
Mesterkérdések Fodrász vagy fodrászmester? Kozmetikus vagy kozmetikusmester,...
Szépipari hírek / Piknik Szekszárdon
Piknik Szekszárdon!   Az első egész napos Piknik kört Szekszárdon tartották március 25-én,...