Belépés

Életmód

A szépség belülről fakad mondás értelmében a külső szépészeti fogások mellett az emberi szervezet egészséges működését segítő aktuális témákkal is foglalkozunk Életmód rovatunkban.

 

 

Vigyázz, kéz, kórokozók!

Tekintettel az elmúlt időszakban többször is kialakuló járványügyi helyzetre, egyre többen ismerték fel a megelőzés fontosságát. Riasztó lehet, de csak amíg ezt a cikket olvassa, több millió kórokozóval találkozhat, ugyanis mindennapi használati tárgyaink, így akár a számítógép billentyűzete, az egér, a mobiltelefon vagy a táblagép is tele lehet velük. Egy helyi vállalat meglepetéssel segít a csongrádi kicsiknek a kórokozókkal szemben.

 

Olvasóink értékelése:  / 0

Tóth Vera: "A körömápolás számomra igazi rituálé"

 

„A kezem a munkaeszközöm, így még inkább figyelnem kell az ápolt megjelenésre. A kéz az érintés szerve, ha foglalkozunk vele, akkor igazából önmagunkkal foglalkozunk, a lelki békét, harmóniát is megteremtjük. Néha az okoz örömet, hogy elmegyek egy pedikűröshöz, manikűröshöz és ellazulok a székben, máskor az otthoni légkör kapcsol ki igazán" – mesél körömápolási szokásairól Tóth Vera énekesnő, aki a CND márka nagyköveti szerepét vállalta fel a CND Nail Lounge márkaforgalmazó felkérésére.

 

Olvasóink értékelése:  / 1

Fitnesz világbajnok és ExperiDance táncos: Bistei Judit

Bistei Judittal, az ExperiDance táncegyüttes alapító tagjával legújabb produkciójuk, az Omegával közösen létrehozott Gyöngyhajú lány kapcsán ismerkedtünk meg. Judit a tánc mellett tavaly elnyerte a fitness világbajnoki címet Bangkokban, ami egy újabb fejezetet nyitott az életében. Beszélgetésünk során bevezetett minket a fitness világ és életmód, illetve a színházi élet kulisszatitkaiba, és hogy közben miként fedezte fel saját nőies oldalát.

Olvasóink értékelése:  / 3

Alkategóriák

 • Móka

  Ha eleged van a hétköznapokból: nevess!

   

  Ezért jött létre ez a rovat, ahol elsősorban szépségipari témákban csattannak a poénok!

   

   

   

   

   

   

   

  Cikkek száma:
  4
 • Hajápolás
  Cikkek száma:
  1

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Életmód / Hajhullás parazitáktól?
Hajhullás parazitáktól?   Nem is sejtenénk milyen galibákat okozhatnak a szervezetünkben...
Hajápolás / A 10 legjobb* profi sampon 2014-16.
Sampon, hajfürdő, hajtisztító kozmetikum, hajmosószer... Az elnevezést lehet variálni, ám a...
Életmód / Cukorbetegség ellen UPDATE!
Cukorbetegség ellen UPDATE!     A világméretű problémává vált elhízás, és az ezzel...