Belépés

Vendégek álma: kezelhető egészséges haj...

 

Az egyik közösségi oldalon ütötte meg szememet Boros Kata szalonjának egyik képalbuma, melyen az egyik legújabb fodrászati szolgáltatást, a tartós hajkiegyenesítést ajánlják úgy, hogy az egyik vendégükön megmutatják a folyamatot, illetve az elért eredményt.

Nem modellen, nem műtermi körülmények között... "Csak" a szalonban, "csak" a vendéget.

A nem fotótechnikai csúcskörülmények ellenére is tökéletesen átjön a mondanivaló: a látványosan kezelhetetlen kócos, sprőd hajtömegből már egy kezelés után gyönyörű, életteli FRIZURA lesz. Ami az otthoni hajmosás után is frizura marad.
Szerethető a történet, ugye?

 

 

Boros Kata

Az oktatófodrászként is dolgozó Boros Kata elmesélte, hogy először kollégáival magukon próbálták ki a tartós hajkiegyenesítő szolgáltatást, és csak ezután kezdték el a vendégeknek is ajánlani.
A képeken látható vendég évek óta küzd göndör, de sprőd és nagyon szöszös hajával, amit nem igazán tudott otthon kezelni, ezért kérte a fodrásza segítségét.
A kezelés hatása nagyon elégedetté tette, a tavasszal készült első kezelés óta rendszeresen, 3,5 havonta visszajár hajkiegyenesítésre.

 

 

 

A tapasztalataikról Kata ezt mesélte:
"A kezelés lényege, hogy saját anyagait építjük vissza a hajba, hogy javuljon. A képsorozat alanyának haja abszolút az extrém kategóriába tartozik, úgyhogy az átlag 3-4 órás munka helyett 6 órán keresztül dolgoztunk rajta. Épp emiatt ez egy több tízezer forintos szolgáltatás: a fodrász folyamatos jelenlétét és munkáját igényli, de az eredmény miatt nagyon szeretik a vendégek. Például a képen szereplő vendégünk is, aki amikor 3,5 hónap múlva visszatért, a haja még mindnig könnyedén kezelhető volt, lágy hullámokkal. Akkor már feleennyi idő alatt elkészült.
Általános tapasztalatunk: minél göndörebb és erősebb a haj, annál tartósabb az eredmény. Ráadásul a kémiai kezelések sem ártanak. Érdemes persze kb. 4 hajmosást várni ezekkel, mert a tartós hajkiegyenesítés nagyon lezárja a haj szerkezetét..."

 

 

A kezelés menete:

1. A keratin felvitele a hajba. ------------ 2. Vasalás. ------------ 3. Fixáló balzsammal öblítés. ------------ 4. Kézi szárítás

Keratin felvitele után

 

Szöveg: Remek Annamária

 

  • Tartós hajkiegyenesítés
  • Tartós hajkiegyenesítés
  • Tartós hajkiegyenesítés
  • Tartós hajkiegyenesítés
  • Tartós hajkiegyenesítés
  • Tartós hajkiegyenesítés
  • Tartós hajkiegyenesítés
  • Tartós hajkiegyenesítés
  • Boros Kata MATRIX oktatófodrász
  • Boros Kata MATRIX oktatófodrász

Simple Image Gallery Extended

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

You have no rights to post comments

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Fodrász step by step / Elrontott balayage melír javítása
A balayage melír elkészítése az egyik kedvelt fodrászati szolgáltatás. Ám van olyan, amikor...
Fodrász step by step / Patrick Cameron Reversepin
    Patrick Cameron új kollekciója, a Spellbound – The Lost Art of Vintage Hair, elvezet...
Fodrász step by step / Sharon Blain menyasszonyi fonat
    Sharon Blain mesterfogásai lépésről lépésre egy fonott menyasszonyi frizura...