Belépés

Sminktetováló szemmel

Fusion Line sminktetováló konferencia 2019.

2019. szeptember 28-án egész napos, tudásfejlesztő konferenciára hívta a sminktetoválókat a Nouveau Contour márkaképviselet Budapestre, a hangulatos Benczúr-házba. A találkozó témája a sminktetováláson belüli fúzió volt, innen a címadó Fusion Line, hiszen a résztvevők megismerhették a legújabb fejlesztésű, az organikus és szintetikus tulajdonságokat fúzionáló pigmentek mellett a plasztikai sebészet és a sminktetoválás, a smink és a sminktetoválás kapcsolódásainak szakmai vetületét is. Az interaktív bemutatókon számtalan konkrét gyakorlati tanács is elhangzott, ezzel is gazdagítva a résztvevők szakmai tudását.

 

Olvasóink értékelése:  / 4

Profizmus a tengerentúlon


Harmadik alkalommal került megrendezésre a „Power in Permanent Beauty 2019” Sminktetováló konferencia az Amerikai Egyesült Államokbeli Orlando városában. Idén az a különleges helyzet állt elő, hogy egy magyar szakember is meghívást kapott, mint vendég tetováló művész, nem más, mint az itthon és nemzetközi szinten is egyre elismertebb és egyre keresettebb oktató Chris Nay. Ő osztja most meg a tapasztalatait.

 

Olvasóink értékelése:  / 6

Szálas kontra Soft púder szemöldöktetoválás

Az már nem kérdés, hogy a vendégeknek a természetes hatású sminktetoválások tetszenek jobban, sőt egyre tájékozottabbak, mielőtt elmennének valahova megcsináltatni a szemöldöküket, komoly kutatást végeznek a lehetőségek között. Tisztában vannak a szálazott szemöldök fogalmával, a púderes hatású szemöldöktetoválás is egyre ismertebb, sőt még a hibrid tetoválásról is hallottak egyesek. A kérdés csak az, hogy melyik technikát válasszuk?
 

Olvasóink értékelése:  / 11

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák