Belépés

Kozmetikus szemmel

Szépség ajándékba

A kozmetikusnál a különleges kezelések igénybevételekor nem csak látványosan megszépül a test, töltődik fel a lélek, hanem a kényeztetés hatására komplexen ki tud kapcsolni a vendég. A rituálén való részvételnél még jobb érzés mindezt ajándékba adni (vagy kapni?)!

Összeállításunkban egy ajándékba adható kényeztető kozmetikai kezelést mutatunk be, és ízelítőt adunk az ajándékba adható kozmetikai szolgáltatásokból, melyeket adni és kapni is élmény!

 

Olvasóink értékelése:  / 3

Courtin teafaolajos termék sorozat

 

A problémás, érzékeny, gyulladt, aknés (sebes), szeborreás bőrök kezelésére létrehozott termékcsalád, mely hatékonyan javítja a bőr állapotát.

A Teafa olajat a Melaleuca Alternifolia leveleiből szigorú minőségi ellenőrzés mellett, gőzölési technológiával állítják elő. Ez a módja a 100% natúr olaj nyerésének. Az olaj állaga hasonlít a vízéhez, a színe az áttetszően tiszta és a világos sárga között lehet.

 
 

Olvasóink értékelése:  / 8

Savas hámlasztás

A 2000-es évek elején az egyik kereskedelmi cég kezdte el a kúraszerű savas hámlasztás termékeinek forgalmazását, és mint szolgáltatás bevezetését a kozmetikában Magyarországon. Csak kozmetikus végzettséggel és a speciális tanfolyam elvégzése után engedélyezte a cég termékeinek használatát a szalonokban. Mára már majdnem minden cégnek van savas peelingje, ami a kozmetikai kezelések megkezdése előtt a megvastagodott elhalt szaruréteg egy részét eltávolítja, ezzel segítve a hatóanyagok könnyebb bejutását a bőrbe. Intenzív savas kezeléshez ezek a kozmetikumok általában nem elégségesek. Összeállításunkban a kúraszerű savas hámlasztást, a bőrfiatalítás egyik leggyakrabban alkalmazott eszközét járjuk körbe szakértőink segítségével.

Olvasóink értékelése:  / 5

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Kozmetikus szemmel / "Bőr- és pigmentfoltok" az arcon
Az arcon megjelenő első „foltokig” nehéz elhinni, hogy valamikor a nők mérgeket ettek...
Kozmetikus szemmel / Probléma a problémás bőr?
A problémás bőr kezeléséről hiteles forrásból, ismert kozmetikusoktól  tájékozódtunk,...
Kozmetikus szemmel / Savas hámlasztás
A 2000-es évek elején az egyik kereskedelmi cég kezdte el a kúraszerű savas hámlasztás...