Belépés

BEAUTYGEN, avagy a piros hó titka

 

2014-ben a BEAUTYGEN elnyerte a legjobb aktív hatóanyag díját

A DR. GRANDEL cég 2014-es újdonságának, a Beautygen termékcsaládnak fő hatóanyaga a Hóalga (Snow algae), amely 2014-ben elnyerte a legjobb aktív hatóanyag díjat Európában. A Hóalga, latinul Chlamydomonas nivalis, vagy illata és színe miatt görögdinnye hónak (watermelon snow) nevezett alga a zöldalgák családjába tartozik, és ő okozza a piros hó jelenséget, amely az örök hó birodalmában figyelhető meg az alpesi tájakon vagy magashegységekben.

 

A hó pirosas színét az alga másodlagos pigmentje, a klorofill mellett megtalálható karotinoid adja. A karotinoid a nyári hónapokban keletkezik a csupán vékony hóréteggel fedett algában, hogy megvédje azt az erős UV hatás ellen. A piros hó rejtélyére magyarázatot csak 1818-ban sikerült adnia egy Robert Brown nevű botanikusnak, aki kimutatta az algák jelenlétét a piros hóban.

A Hóalgát, mint aktív hatóanyagot előállító svájci biokémiai cég kutatásai és kísérletei bebizonyították, hogy a szélsőséges környezeti adottságok között élő algák stresszválasz molekulái hatékonyan képesek a bőr fiatalságát őrizni. A hóalga kivonat védi és aktiválja a Klotho nevű fiatalság gént a szervezetben, illetve a sejtenergiát érzékelő AMPK-t (adenozin monofoszfát-aktivált protein kinázt), amely reagál a stresszhelyzetekre, és megvédheti a sejteket a károsodástól. Az említett két kulcsfontosságú anyag együttesen képes a sejtszintű védekezést fokozni, javítja az oxidatív stressz ellenállást, segíti a sejt méregtelenítő és regenerációs folyamatait. 

Beautygen termékcsalád

A DR. GRANDEL cég nemzetközileg elismert szakmai sikerei, innovációk terén elért hírneve tette lehetővé, hogy Németországban nekik ajánlotta fel a hóalga kivonatot előállító cég ezt a különleges aktív hatóanyagot új termékcsaládjuk, a Beautygen fő hatóanyagának.

Az innovatív DR. GRANDEL cég újdonsága, a Beautygen termékcsalád 6 új termékével segíti a kozmetikusokat az öregedés elleni harcban. A palettát a Renew I Silky touch krém, a Renew II- Velvet touch krém, a Renew Essence fiatalító hatású koncentrátum, a Renew Eye & Lip fiatalító hatású szem- és szájkörnyékápoló, illetve a Renew Ampoule fiatalító hatású aktív ampulla alkotja kabin, illetve lakossági kiszerelésű termékeivel. Új termékként pedig januárban megjelent a család luxus testápolója is.
Bátran állíthatjuk, hogy a Hóalga kivonat az új generációs aktív hatóanyagok méltó képviselője. Segítségével, illetve a termék mögött felsorakozó tudományos kutatások révén a Beautygen termékcsalád, illetve a teljes DR. GRANDEL paletta segít, hogy felkészült, nagy tudású szakemberekként képviselhessük ezt a gyönyörű szakmát, és vendégeink szépsége a legjobb kezekben legyen.

 

OmegaBeauty Kft., a DR. GRANDEL termékek kizárólagos forgalmazója

A DR. GRANDEL International, 2014 nyarán az OmegaBeauty Kft.-t bízta meg, hogy termékeit a magyar piacon képviselje, kizárólagos joggal értékesítse megőrizve a vállalat szellemiségét.
Következő szakmai napjukon, 2015. április 26-án (részletek ITT) személyesen is megismerhetik a kozmetikusok a termékek hatékonyságát és a márka újdonságait!

Forrás: Dr.Grandel /Omegabeauty Kft.


 

Olvasóink értékelése:  / 9
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Fodrász szemmel / 10 tévhit a balayage melírtechnikáról
A hihetetlenül nagy népszerűségnek örvendő szabadkezes melírtechnika, a balayage...
Vélemény / Amerikai fodrászatok
Amerikai fodrászatok   Szikriszt József, a JOICO Magyarország művészeti vezetője idén...
Publikáció / VirágBlog: World Bodypainting Festival 2014.
A világ minden tájáról érkeznek művészek, érdeklődők, oktatók. Az első napok...