Belépés
2011. március 07., hétfő 19:11

Cosmoprof Bologna

Értékelés:
(1 szavazat)

Cosmoprof Bologna

  • - Több mint 185 000 m2 kiállítási terület.
  • - Több mint 2000 kiállító (ebből 1325 nemzetközi).
  • - 55 ország képviselete.
  • - Több mint 140 000 látogató (ebből több mint 33 000 nemzetközi).

1967 óta a Bolognában megrendezésre kerülő Cosmoprof Worldwide világszerte a szépségipar vezető rendezvényei közé tartozik. 2012-ben 90.000 m2 területen mutatkoztak be a szépségipar különböző ágazatainak szereplői, kozmetikum és illatszergyártók, szépség, spa, köröm és haj szakemberek óriási számban vettek részt a kiállításon, összesen 2320 kiállító volt jelen és 175.703 látogató volt kíváncsi a rendezvényre. A kiállítás szervezője a SoGeCos Spa., mely a Bologna fiere vállalatcsoport tagja, magas színvonalú szolgáltatást biztosít az üzleti szereplők, kiállítók és látogatók számára egyaránt.

 

A Cosmoprof rendezvény nem csupán a bolognai vásárra korlátozódik, a szervezők nemzetközi megállapodásokat kötöttek, és mindent elkövetnek annak érdekében, hogy új magas színvonalú vásárok, rendezvények jöjjenek létre világszerte, pl. Cosmoprof Asia (Hong Kong), Cosmoprof North America (Las Vegas).

Cosmoprof mára a világ több részén képviseli a magas színvonalú szépségipari kiállításokat: Cosmoprof Worldwide Bologna (Olaszország), Cosmoprof Asia (Hongkong), Cosmoprof North America (USA - Las Vegas), Guangzhou International Exhibitions Ltd (Guangzhou), BeautyEurasia powered by Cosmoprof (Isztambul).

A Cosmoprof keretében kerül megrendezésre a Cosmopack, mely a termékek csomagolására fektet nagy hangsúlyt, hiszen ez az ami elválaszthatatlanul összeköt minket a termékekkel, feladata, hogy megfelelően közvetítse azt a fejlesztést ami egy-egy kozmetikai termék hátterében van.

A 2013-as Cosmprof igazi átfogó, innovatív és teljes körű üzleti platform a szépségipar számára. Lehetőséget ad a vállalatok számára, hogy növeljék a márka ismertségét, támogassák új termékek bevezetését, és felfedjék a legújabb trendeket a vásárlói piacon.

A Cosmoprof legújabb 2013-ban indult kezdeményezésének neve Cosmoprof on the road.nemzetközi kapcsolatok hálózata és a szoros együttműködések fejlődése az elmúlt években adott életet a Cosmoprof ON THE ROAD projektnek, amelynek az a célja, hogy növelje a Cosmoprof Worldwide Bologna márka ismertségét, új márkákat kiállítók toborzása és képzett nemzetközi vásárlók jelenlétének növelése, köszönhetően hogy promóciós tevékenységét elsősorbanstratégiai piacok területére fókuszálja. Szépségtúrájuk elvezet Latin-Amerikába, Közép-Keletre, Dél-Afrikába, Oroszországba, Távol-Keletre, Ausztráliába és Új-Zélandra terveik szerint.

 

Legutóbbi beszámolók:

Cosmoprof Bologna 2014.

Cosmoprof Bologna 2013.

Cosmoprof Bologna 2012.

Cosmoprof Bologna 2011.

Cosmoprof Bologna 2010. 

További információk

  • Típusa: fodrász, kéz- és lábápolás, műkörömépítés, kozmetika, masszázs, smink, style, divat
  • Ideje: Évente, általában március
  • Helye: Bologna, Italy
Megjelent: 4395 alkalommal Utoljára frissítve: 2019. március 05., kedd 19:13

Média

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Trend / Damien Carney Professional Collection
A 2012-es Mirror Awards ‘Az Év Nemzetközi Fodrásza’ díját nemrég hazavivő Damien Carney...
Móka / Szépségápolás :)
Szépségápolás - kicsit másképp :) A hétköznapok mellett elfér egy kis nevetés is!...
Szépipari Hírek: Rendezvény / Salon Expert partnertalálkozó és Colour Trophy gálaest 2016.
Idén először rendezték meg Magyarországon a L'Oréal Professionnel nemzetközileg ismert,...