Belépés

Müller Beáta Szépségszalon, Budapest - Év Szalonja 2015. közönségdíjas

 

 

 

 

Müller Beáta Szépségszalon

1094 Budapest, Ferenc tér 6-7.

Web: escadasmink.shp.hu

 

 

 
A szalon – régi vágyam…

Mivel még 1996-ban kezdtem el a sminkes szakmát, és utána váltam kozmetikussá, számomra nem volt kétséges, hogy ez a 2 különálló, de mégis összefonódó szakma számára kötelezzem el magam lassan 20 éve. Ennek a kihívásokkal teli kreatív, ugyanakkor változatos szakmának hódolni sok esetben funkcionálisan különválasztva nem igazán találtam megfelelő teret és helyet munkám során az évek alatt, ezért régi vágyam volt egy olyan szalont kialakítani, ahol „a szép smink csak az ápolt bőrön mutat” elve, illetve a komplexitás egyszerre megtalálható lenne.

Ennek megfelelően igyekeztem sminkmesterként régi szenvedélyemet a sminkelést a sminkoktatást és egyéni sminktanácsadást, valamint a kozmetikát továbbá a szalon és szakmai csapaton másik fő erősségét, az esküvői és menyasszonyi szolgáltatáscsomagokat és ezzel együtt a fodrászatot is, együtt egy olyan szalonban megvalósítani, ahol mindenkinek megfelelően kialakított, tágas és funkcionálisan kialakított munkatere lehet.

A szalon Budapest belvárosában, a központi 4-6-os villamos vonalától pár perc sétára található, mely maga a parkos térre, egy nyugodt és igényes parkra néz, teljes üvegfelületének köszönhetően pedig világos és nyugodt környezetet biztosítva a vendégek számára, ha hozzánk érkeznek. A szalon stílusa a szokatlanul tágas, ugyanakkor visszafogott elegancia és minimál stílus keveréke, színeiben pedig a Müller Beáta Szépségszalon logójának színe a lila, valamint a fekete, ezüst, és bézs színek. Az évszaknak megfelelően légkondicionált és nyugodt környezet, a belülről nyitható távirányítós ajtó, kamerák mind-mind a vendégek nyugalmát szavatolják. A parkos környék csendes és modern, rehabilitált házai, valamint olcsó parkolási díjak is segítenek a vendégeknek.

További különlegessége még a szalonnak, hogy csak a saját munkáim szerepelnek falmatricaként a szalon falain, valamint a bejárati üvegportálokon is.

 

Képgaléria:

 

Szolgáltatások és szakmai csapatom:

A szalonban fodrászat, külön nyugodt és zárható részén kozmetika, sminkoktatás és sminktanácsadás, átváltoztatás és fotózás is megtalálható. Fodrászaim a Wella, Schwarzkopf és Revlon Professional márkákkal, a mai trendeknek megfelelő alkalmi és esküvői frizurakészítéssel, hajfonással, hajegyenesítéssel, hajfestéssel és -vágással és hajápolással, és tanácsadással is állnak vendégeink rendelkezésére.

A szalon erőssége az esküvői és alkalmi smink és frizura készítése, melynél több különböző csomagok közül választhatnak a vendégek, illetve kérés esetén külső vagy vidéki kiszállást is biztosítunk, ha kell. Ennek kapcsán, kérem, nézzétek meg legújabb Youtube.com videónkat is: Esküvői smink és frizura készítése 2015 Müller Beáta Szépségszalon címmel ITT.

Szakmai csapatom, akivel évek óra együtt dolgozom már a szalontól függetlenül is, ezenkívül rengeteg esküvőn, fotózáson, forgatáson és minden egyéb ilyen jellegű promóción és megkeresésen is sikeresen helytáll, illetve szívesen fogadunk külső helyszíneken történő felkéréseket egyaránt. Sok tagja csapatomnak és én is folyékonyan beszélünk angolul, így külföldi vendégek rendelkezésére is tudunk állni. Legutóbbi megtisztelő nemzetközi felkérésünk júliusban Londonban, a Wizzair nemzetközi légitársaság Wizzair Ambassador – Wizzair Nagykövet fotózásán volt.

Továbbá 2008 óta Pintácsi Viki előadóművész kolléganőmmel együtt 8 éven keresztül voltam alapító tagja Nővarázsoló Műhelynek, ahol hölgyeket varázsoltunk még szebbé fotók megörökítésével a végén, szakmai bőrápolási, hajápolási, sminkelési és öltözködési tippeket és tanácsokat adva. A szalonom létrejöttével ezt a szellemiséget is tovább tudtam vinni már a saját szalonom és szakmai csapatom segítségével (sminkeseim – ex tanítványaim, fodrászaim és profi fotós kollégám, Gacsádi Albert által), így már mindent egy helyen tudunk biztosítani a vendégek számára, ahol többfajta átváltoztató és fotós csomagok közül tudnak választani.

Ezen kívül 2012 évtől én vagyok a forgalmazója az Olaszországban gyártott, de lengyel Glazel Visage Make-Up professzionális smink márkának is, így kézenfekvő lehetőségként kialakítottam a megfelelő munkateret nem csak a sminkelésnek, hanem a Glazel Visage Smink Akadémia Budapest-nek szakmai sminkes képzésére megvalósítására, valamint mind a szakma, mind a lakossági vendégek részére lehetőséget tudtam így biztosítani a Glazel Visage sminktermékek megvásárlásához is a www.glazelwebshop.hu oldalon is.

Mivel évek óta sminkoktatóként egyéni divatsminkes képzéseket is tartok, ezért munkám során mindig is nagy hangsúly fektettem a személyre szabott tanácsadásra is: legyen az egy egyéni sminktanácsadás vagy ingyenes bőrápolási tanácsadás, vagy akár komplett átváltoztatás. Úgy vélem, hogy a személyre szabott tanácsok mindig is fontosak hogy a legjobbat tudjuk magunkból kihozni, ezért a mottóm: „az ördög a részletekben lakozik” a külsőnél és a megjelenésnél egyaránt. Ehhez alakítottam ki a sminkes állásokat, látványos és színes sminkdisplay-jel, ízlésesen kialakított hellyel és szakszerű sminkmegvilágítással a Glazel Visage Make-Up sminkmárka égisze alatt.

Idei évtől HD (szórópisztolyos) airbrush smink készítéssel és smink-workshop tartással is bővítettem a szolgáltatásaink körét: az amerikai Aeroblend Airbrush Make-Up magyarországi forgalmazását is én biztosítom itthon.

Sokan kérdezik, hogy melyiket szeretem jobban: a sminkelést vagy a kozmetikus munkát? A válaszom: mindkettőt, hiszen számomra az arc legyen az egy szép bőr, szép és arányos szemöldök vagy szép smink elkészítése egyaránt a kedvenceim közé tartozik, így szolgáltatásaimkor az orosz Hyamatrix, lengyel Bielenda, görög Yellow Rose, az amerika Image és az olasz Vagheggi márkákkal igyekszem még szebbé és hidratáltabbá tenni vendégeim bőrét a szakmai kihívásoknak és változásoknak megfelelően, illetve szakszerűen felkészíteni azt egy-egy alkalomra is a megfelelő smink elkészítéséhez. Ennek megfelelően a klasszikus kezeléseken túl bio antiaging, ránctalanító és regeneráló kezelése széles választékával várom kedves vendégeimet bejelentkezés szerint.

Rendszeresen több Facebook oldalon is jelen vagyunk: a szalonom oldala:

 

illetve saját oldalam ITT,

továbbá a Glazel Visage oldala ITT,

illetve az Aeroblend Airbrush oldala ITT.

Továbbá idén nyáron tablet és mobil kompatibilissé válik honlapom is: www.escadasmink.shp.hu oldalon.

Mottónk: „A szépség Benned van”, melyben maximálisan hiszünk!

Üdvözlettel:

Müller Beáta

sminkmester, kozmetikus, sminkoktató és szalontulajdonos

{jcomments on}

Megjelent: 30463 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. máj. 19., csütörtök 13:21

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák