Belépés
2017. június 23., péntek 04:00

Maria Galland Lumin'Éclat antiaging termékcsalád

Innovatív megoldás a bőröregedés első jeleire!

A bőröregedés első jeleinek – fakó, fáradt arcszín, első finom ráncok – felfedezése az arcbőrön az a pont a hölgyek életében, amikor haladéktalanul elköteleződnek az anti-aging bőrápolás irányában. Ebben a kritikus élethelyzetben a nők egyszerű, hatékony és azonnal látható eredményeket produkáló bőrápolási modellt keresnek. Erre az igényre a Maria Galland kidolgozta a Lumin’Éclat metódust!

A 30-as éveikben járó hölgyek többsége manapság nagyon intenzív, pezsgő életet él. Rohanó életmódjukból fakadóan a stressz, a kialvatlanság, a szegényes (rost- és vitaminhiányos) étrend jellemzi a mindennapjaikat, melyek mind-mind nyomot hagynak a bőrükön is. Ráadásul még a digitális élet – pl. az okostelefonok egész napos bámulása – következményeivel, mint a fáradt szemek és az „SMS nyak” is meg kell küzdeniük. Ez az egészségtelen életmód a bőr idő előtti öregedéséhez vezet. Ugyanakkor tudjuk, hogy ebben az időszakban, tehát 30 éves kortól kezdődik a normál öregedési folyamat is: a hyaluronsav-szintézis csökken, és elindulnak a katabolikus folyamatok (a szövetek lebomlása) is.

A Maria Galland Lumin'Éclat metódus megadja mindazt, amire a hölgyek ebben az új, eddig ismeretlen élethelyzetükben vágynak. Az exkluzív kezelés, az innovatív aktív hatóanyagokat tartalmazó új termékcsalád és a hatékony életmódbeli tippek segítségével a fáradt arcbőrt újra ragyogóan üdévé teszi, minimalizálja az első finom ráncokat és vonalakat, így friss megjelenést kölcsönöz az arcbőrnek. Feléleszti a bőr fiatalosan friss ragyogását!

Ismerd meg a Lumin'Éclat metódust a 2+1 napos Maria Galland alapképzésen! Az alapképzések időpontjáról itt tájékozódhatsz: >>>

Soin Lumin’Éclat – Legyen ez 30+-os vendégeid első antiaging kezelése!

60 perces szépségrituálé, mely azonnal élénkíti a fáradt, fakó bőrt, és feléleszti annak fiatalosan friss ragyogását. Minimalizálja az első ráncokat, az arcbőrt láthatóan és érezhetően selymessé, lággyá és egyenletessé varázsolja. Valódi frissesség "bombaként" újra tündöklővé teszi a fáradt szemkörnyéket. A különleges masszírozó mozdulatok intenzíven fokozzák az energiát és újra egyensúlyba hozzák a bőrt.

Ligne Lumin’Éclat – A fiatalosan friss, ragyogó arcbőrért

Innovatív, aktív hatóanyagokat – fitoösszetevők (Kanola) innovatív koktélja; 4 virág komplexe; liposzómás kerti zsázsa és szója kivonat; A-vitamin; barátcserje, A- és E-vitamin komplexe; fügekaktusz kivonat; hyaluronsav; alga&aloe vera komplexe; szőlőmag kivonat és E-vitamin komplexe – tartalmazó új termékcsalád a Soin Lumin’Éclat kezelés elvégzéséhez és az otthoni bőrápoláshoz. A sorozat termékei: Lumin’Éclat szérum, Lumin’Éclat selymes krém és a kizárólag professzionális használatra, csak kabin termékként elérhető Lumin’Éclat maszk.

Ismerd meg a Lumin'Éclat metódust a 2+1 napos Maria Galland alapképzésen! Az alapképzések időpontjáról itt tájékozódhatsz: >>>

 

Lumin’Éclat életmód tippek

A kiegyensúlyozott életmód is hozzájárul a bőr fiatalos szépségének megőrzéshez, éppen ezért a Lumin’Éclat metódus részeként neves tanácsadók exkluzív fitness, táplálkozás és szépség tippekkel is ellátják a hölgyeket.

 


A Maria Galland minden egyes kezelése és terméke azonnali és látható eredményeket nyújt, hiszen különleges hatóanyagok kerülnek felvitelre az innováció élvonalából. A termékek fejlesztése során a kutatók folyamatosan figyelik a hölgyek változó igényeit, szükségleteit. Tanulmányozzák életmódjukat és figyelemmel kísérik, hogy az abban bekövetkező változások – milyen hatást gyakorolnak a bőrre és ebből adódóan milyen új igények, szükségletek merülnek fel az arcápolásban. Ezekre reagálva olyan termékeket kínálnak számodra, melyekkel valóban egyedi, különleges, elvárásaiknak tökéletesen megfelelő kezelésben részesítheted vendégeidet.


Ismerd meg a Lumin'Éclat metódust a 2+1 napos Maria Galland alapképzésen! Az alapképzések időpontjáról itt tájékozódhatsz: >>>

 

A Maria Galland magyarországi forgalmazója:

KALCSU COSMETICS

1139 Budapest, Frangepán u. 8-10.

www.kalcsu.hu

 

 


A többi versenyző termék listáját ITT találod!

 


 

 

További információk

  • Márka: Maria Galland
  • Készült:  EU
  • Mióta kapható?:  2017
  • Fő hatóanyaga: f itoösszetevők (Kanola) innovatív koktélja; 4 virág komplexe; liposzómás kerti zsázsa és szója kivonat; A-vitamin; barátcserje, A- és E-vitamin komplexe; fügekaktusz kivonat; hyaluronsav; alga&aloe vera komplexe; szőlőmag kivonat és E-vitamin komplexe
  • Hatóideje:  
  • Típusa: Arckezelő
  • Ár: l. elérhetőség
Megjelent: 15166 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. január 31., szerda 23:22

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák