Belépés
2016. december 12., hétfő 09:52

CosMix INKA Active set

Az INKA aktív termékcsalád a perui Andokban és a perui esőerdőben honos, nagy múltú gyógynövényekből készül, olyan gyógyító növényekből, amelyek mögött évszázados tudás és tapasztalat áll.

A paletta 13 természetes aktív hatóanyagból áll, ezek közül 12 vízoldékony kivonat, 1 pedig egy természetes növényi olaj. Mindegyik hatóanyag hatását klinikai tesztek sorozata bizonyítja. Ezek mind tiszta, nagykoncentrációjú, tartósítószermentes növényi kivonat, garantáltan GMO (génmódosítás) mentes növényekből készül, kőolajszármazékok hozzáadása nélkül.

Hogy összeállíthassuk a legmegfelelőbb kezelést a vendégünk számára, hogy megkomponálhassuk a neki legmegfelelőbb formulákat, mindenek előtt részletes elemzést kell végeznünk, a lehető legnagyobb mélységig fel kell tárnunk az előzményeket, a jelen körülményeket, analizálnunk kell minden részletet.

A koncepció abból az alapvetésből indul ki, hogy mindannyian egyediek vagyunk, ahogy teljesen egyedi a bőrünk, egyediek és időről időre változóak a kozmetikai szükségleteink és az azzal kapcsolatos elvárásaink is.

Miután diagnosztizáltuk a vendéget és kiválasztottuk a megfelelő hatóanyagot/hatóanyagokat, néhány cseppel meggazdagítjuk a három, szetthez tartozó bázis készítmény egyikét (maszk, krémmaszk és krém bázis), összekeverjük, majd egy látványos pakolás formájában felvisszük a vendég arcára, dekoltázsára. Kb. 60-90 percig hagyjuk hatni a nagymúltú hatóanyagokat, majd megtisztítjuk, és otthoni ápolásra a külön kifejlesztett lakossági változatát ajánljuk, melyet a vendég kever össze magának, otthon.

Az eredmény rendkívül látványos.

További információk

Megjelent: 16603 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. január 31., kedd 22:39

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák