Belépés
2016. szeptember 05., hétfő 07:20

Biolage Sugarshine hajradír

AZ ELSŐ CUKOR TARTALMÚ HAJRADÍR SZALONSZOLGÁLTATÁS, AMELY 3-SZOROS FÉNYT BIZTOSÍT A HAJ SZÁMÁRA

 

Három lépésből álló professzionális szolgáltatás:

  1. PEELING: A cukor gyengéden segít felszínre hozni a hajszálak egészséges részét.
  2. FELTÖLTÉS: A szilikon-mentes kondicionáló lezárja a kutikulát a hajszálak megújult fényéért.
  3. FÉNYESÍTÉS: Ragyogó fénnyel vonja körbe a hajszálakat

 

Kiemeli a haj természetes fényét

 

SAMPON A HAJ FANTASZTIKUS FÉNYÉÉRT 400ML

A SUGARSHINE sampon lágyan habzó szilikon mentes sampon, amely eltávolítja azokat a szennyeződéseket, amelyek miatt a haj fakó és fénytelen megjelenésű. Festett hajra is alkalmazható. A SUGARSHINE RENDSZER hihetetlenül könnyeddé és intenzív fényűvé varázsolja a fakó megjelenésű hajat.

HASZNÁLATA: Masszírozó mozdulatokkal vidd fel vizes hajra, öblítsd ki, majd használd a kondicionálót és a SUGARSHINE hajfény sprayt. Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal öblítsd ki!

Kizárólag MATRIX fodrászszalonokban kapható!

Ajánlott maximális fogyasztói ár: 1.950 Ft

 

KONDICIONÁLÓ A HAJ FANTASZTIKUS FÉNYÉÉRT 400ML

A szilikon mentes SUGARSHINE kondicionáló megfelelően hidratálja a hajat, rugalmassá teszi és táplálja.

* Festett hajra is alkalmazható.

*A komplett rendszer, azaz a peeling, a sampon, a kondicionáló és a hajfény spray használata mellett.

A SUGARSHINE RENDSZER hihetetlenül könnyeddé és intenzív fényűvé varázsolja a fakó megjelenésű hajat.

HASZNÁLATA: a SUGARSHINE sampon használata után vidd fel a kondicionálót masszírozó mozdulatokkal, nedves hajra. Hagyd 1-3 percig hatni. Alaposan öblítsd le! Ezt követően vidd fel a SUGARSHINE hajfény sprayt. Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal öblítsd ki!

Kizárólag MATRIX fodrászszalonokban kapható!

Ajánlott maximális fogyasztói ár: 2.565

 

KÉTFÁZISÚ HAJFÉNY SPRAY 125ML

A SUGARSHINE hajfény spray egy könnyed spray, amely segít a hajszálak belsejébe zárni a fényt. A hajfény spray segít simává varázsolni a hajat, megszelídíti a szálló hajszálakat és ezzel egy időben védi a hajat a hő káros hatásaitól, a fantasztikusan ragyogó végeredményért. Festett hajra is alkalmazható. A SUGARSHINE RENDSZER hihetetlenül könnyeddé és intenzív fényűvé varázsolja a fakó megjelenésű hajat.

HASZNÁLATA: Használat előtt alaposan rázd fel! Permetezd nedves vagy száraz hajra! FIGYELMEZTETÉS: ÜGYELJ ARRA, HOGY SZEMKÖRNYÉKRE ÉS IRRITÁLT BŐRRE NE KERÜLJÖN! HA SZEMBE KERÜL, BŐ VÍZZEL AZONNAL ÖBLÍTSD KI!

Kizárólag MATRIX fodrászszalonokban kapható!

Ajánlott maximális fogyasztói ár: 2.565 Ft

 


SUGAR SHINE SZALONSZOLGÁLTATÁS

KIZÁRÓLAG MATRIX SZALONOKBAN

A samponnal való hajmosás előtt alkalmazandó program közvetlenül a hajszálak felszínén fejti ki hatását. Eltávolítja a szennyeződéseket és megfelelően táplált, könnyed, mintegy kifényesített érzetet biztosít a hajnak.*Apró cukorkristályokat tartalmaz, amelyek nemcsak láthatók, de tapinthatók is. *A komplett rendszer, azaz a peeling, a sampon, a kondicionáló és a hajfény spray használata mellett. Festett hajra is alkalmazható. A SUGARSHINE RENDSZER hihetetlenül könnyeddé és intenzív fényűvé varázsolja a fakó megjelenésű hajat.

HASZNÁLATA: Samponos hajmosás előtti alkalmazás. Finoman vidd fel nedves hajra vékony szekciónként, és húzd végig a hajon a tövektől a hajvégekig. Alaposan öblítsd le! Ez után használd a SUGARSHINE sampont. Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal öblítsd ki!

 

PROFESSZIONÁLIS PROGRAM AZ INTENZÍV RAGYOGÁSÉRT

Professzionális ragyogás intenzitását fokozó program. A termék körülöleli a hajszálakat, így biztosítva számukra a káprázatosan ragyogó fényt. Festett hajra is alkalmazható. A SUGARSHINE RENDSZER hihetetlenül könnyeddé és intenzív fényűvé varázsolja a fakó megjelenésű hajat.

HASZNÁLATA: Vigyél fel a SUGARSHINE kondicionáló használata után egy adagot a SUGARSHINE Mega Gloss Treatmentből a hajra. Masszírozd bele és hagyd 5 percig hatni! Öblítsd le! Végezetül permetezz a hajra SUGARSHINE Illuminating Mist sprayt. Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal öblítsd ki!

További információk

Megjelent: 14714 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. január 31., kedd 23:27

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák