Belépés

Email Print Export to ical format

WINSHAPE alakformáló szakmai nap

WINSHAPE alakformáló szakmai nap 

Cím:
WINSHAPE alakformáló szakmai nap
Mikor:
2019.02.01. 10.00 16.00
Hol:
Lion's Garden Hotel - Budapest
Kategória:
Kozmetika

Leírás

 

 

Szeretnénk felhívni a figyelmedet egy olyan szakmai eseményre, ami még ezelőtt sosem volt Magyarországon! Legyél részese Te is az alakformálás forradalmának, és kápráztasd el a Vendégeidet a legújabb szuper hatékony és látványos technológiával!

2019. február 1-jén, az Innoshape Kft. meghívására, hazánkba látogat Michele Rossi, olasz fizikoterapeuta orvos, aki az alakformálás új dimenziójába vezet majd be minket.

Michele pályája során számtalan nemzetközi egyetemmel működött együtt, és több mint 25 éve építi és működteti magánpraxisát. Szakoktatóként tréningeket, előadásokat tart, amelyeknek fókuszában az orvostudomány és az esztétikai gyógyászat áll.

 

Február 1-jén Michele a Winshape szakmai napon, előadást tart a Testszobrászat tudományáról, melynek alapjait ő fejlesztette ki. Mivel egyik test sem teljesen szimmetrikus, gyakran van szükség arra, hogy helyspecifikusan formáljuk a női alakot. Michele nem csak azt mutatja meg a magyar szakembereknek, hogy milyen technológiákkal lehet ezt a célt a leggyorsabban elérni, hanem elárulja a saját rendelőjében alkalmazott trükköket is, melyekkel a nők 99%-án segíteni tudunk.

Várunk szeretettel Téged is ezen az inspiráló szakmai napon!

 

A rendezvény moderátora Csomor Csilla!

Indítsd velünk a 2019-es évet, és előzd meg a konkurenciádat!

Csak korlátozott számban tudunk jegyeket biztosítani!


 

Pirner Alma ajánlásával!

A rendszeres sport és a helyes táplálkozás mellett ugyanis a WinShape technológia segít abban, hogy kötőszöveti szinten is formában tartsa a testet, ezzel korrigálva a test természetes, elkerülhetetlen asszimetriáit is.

“A napokban egy egyedülálló alakformáló kezelést próbálhattam ki. A kezelés nem csak, hogy segít az itt-ott megjelenő zsírpárnák eltüntetésében, de még a szervezetemre is jótékony hatást gyakorolt.

Nem elhanyagolható a push-up hatás sem! Naná, hogy a kedvenc alakformáló kezelésem lett! Szívből ajánlom mindenkinek, aki eltökélten elindulna a változás útján és már az első kezeléseket követően centikben mérhető változást szeretne látni.”

Pirner Alma


Winshape szakmai nap

2019.02.01., 10:00–16:00

Lion’s Garden Hotel (1146 Budapest, Cházár András u. 4.)

Ha szeretnél saját szalonodban egy olyan  technológiával dolgozni, ami már Pirner Almánál is bizonyított, akkor gyere el  szakmai napunkra, és ismerd meg a ReCell-t!

Hamarosan itt az  alakformáló szezon! Legyél Te az első, emelkedj ki, nyújts innovatív és szuper hatékony alakformáló  megoldást Vendégeidnek!

Kattints a további információkért és a jelentkezéshez!

Helyszín

Helyszín:
Lion's Garden Hotel
Utca:
Cházár András utca 4
ZIP:
1146
Város:
Budapest
Ország:
Hungary

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / Szülinapi partnertalálkozó
  20 éve dolgozik együtt a Lisap Magyarország a fodrászokkal, melynek apropójából 2013....
Trend / TRENDTEREMTŐ 2015 TAVASZ/NYÁR - pályamunkák
    A Trendteremtő 2015. tavaszi-nyári verseny zsűrizésen átjutott versenymunkái...
Trend / Sassoon Academy: The Group
1951: a kívülállónak számító író, J.D Salinger megírja a Zabhegyezőt, amelyben a...