Belépés

Email Print Export to ical format

Tárnoky László emlékverseny

Tárnoky László emlékverseny 

Cím:
Tárnoky László emlékverseny
Mikor:
2017.09.24.
Hol:
Budai Zeneház Fonó - Budapest
Categories:
Fodrászat,Smink

Leírás


2017. szeptember 24-én kerül megrendezésre a Budai Zeneház Fonó épületében a Tárnoky László emlékverseny a TÁRNOKY FODRÁSZISKOLA, és a GELLEI HAJVILÁG Kft. szervezésében.

A rendezvény szervezői szakmailag elismert fodrászdinasztia tagjai.

Tárnoky dinasztia: Tárnoky László aranykoszorús életműdíjas mesterfodrász, számtalan nemzetközi és magyar verseny nyertese 97. Életévében húnyt el. Ő volt az első fodrász, akit a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntettek. Lánya Tárnoky Marika, unokája Péter Maya, dédunokája Péter Tamás hivatottak, hogy megőrizzék és tovább fejlesszék a szakmai hagyományokat.

Gellei dinasztia: A fodrászdinasztiát Gellei György alapította, aki a szakmát 1935-ben tanulta, a belváros legismertebb szalonjaiban, színészek és mûvésznõk társaságában. Gellei György fia, id. Gellei András – életmûdíjas, aranykoszorús mesterfodrász, számtalan hazai és külföldi verseny győztese 3 fia Gellei András, Gellei Dávid, Gellei Áron viszik tovább ősökhöz méltóan a szakmát.
A rendezvény egy hagyományteremtő, innovatív rendezvénysorozat első állomása. Hosszú távú célja, hogy a fiatalok kedvet kapjanak a kézműves szakmák elsajátításához.
A rendezők fontosnak tartják, hogy a rendezvényen a fodrász szakma a legteljesebb spektrumon képviseltesse magát. Ezért nemcsak a fodrászokat, de a tanulókat, a mesterfodrászokat, az oktatókat, az amatőröket is várják, és természetesen mindenkit, aki a szakma iránt érdeklődik.

A versenyre jelentkezhet bármely fodrász, borbély, sminkes határon innen és túl, aki bizonyítani szeretné tudását.

Az egész napos rendezvényen a legújabb trendek felvonultatása mellett versenyek, workshopok, szakmai oktatás, látványos színpadi show-k, termékbemutatók, programok várják a szakmabelieket és az érdeklődőket.

A versenykiírás és a jelentkezési lap letölthető INNEN!

Helyszín

Helyszín:
Budai Zeneház Fonó
Utca:
Sztregova u. 3.
ZIP:
1116
Város:
Budapest
Megye:
Pest
Ország:
Hungary

Leírás

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Trend / Variációk férfifrizurára
A new collection Dylan Johnson & Vinnie Morey using GO24·7.        
Trend / SACO: I.D. Entity
    Az egyéniség és az egységesség kettősének innovatív kollekciója, melyet a pozitív...
Rendezvénytudósítás / Kozmetikai Szinkronmasszázsverseny 2016.
  2016. november 11-én a margitszigeti Danubius Grand Hotelben, a Janssen Kozmetikusakadémia...